Donderdag 13 januari 2022

Na het twee weekjes rustig aan te hebben gedaan na een druk laatste kwartaal van 2021, ben ik inmiddels weer aan de slag gegaan. Ik ben bezig met de afsluiting van 2021 en volop plannen aan het maken voor 2022. Ik heb inmiddels ook alweer leuke opdrachten mogen ontvangen. Kan ik ook iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Zaterdag 1 januari 2022

Iedereen de allerbeste wensen voor 2022! Ik wens jullie een succesvol, maar bovenal liefdevol en gezond jaar toe! Mijn vaste relaties wil ik bij deze hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen afgelopen jaar. 

Maandag 3 mei 2021

Ik heb voornamelijk zakelijke klanten, maar ook particulieren kunnen bij mij terecht. De minimale bestelhoeveelheid voor particulieren is vijf (identieke) stuks. Je kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor het graveren van bedankjes voor de kraamvisite, wijnglazen voor een evenement of corsages voor een bruiloft. Er is veel mogelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.


Maandag 19 april 2021

Met mijn lasermachine kan ik niet direct in metalen graveren, maar het is wel mogelijk om een eventuele coating te verwijderen, wat ook een leuk effect geeft. Daarnaast kan ik o.a. ongecoat rvs behandelen met een speciale spray, waardoor er na het laseren een antracietkleurige en duurzame markering ontstaat.

Nog op zoek naar een maatschappelijk verantwoord geschenk voor je relaties of personeel of heb jij een mogelijke andere toepassing? Neem dan gerust contact met mij op.

Yeti_lasergraveren_crealaser
Dopper_lasermarkere_crealaser

 

Woensdag 24 februari 2021

Als iemand met een introverte persoonlijkheid sta ik niet zo graag in de belangstelling, maar voor degenen die mij nog niet (zo goed) kennen is het vast interessant om te weten wie het gezicht achter Crea Laser is. Ben je hier nieuwsgierig naar? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Crea Laser. Hier heb ik vandaag een bericht op geplaatst met meer info over mijzelf. Sowieso interessant om deze pagina te volgen, want ik plaats hier ook met enige regelmaat foto's van recente projecten. 

Dinsdag 5 januari 2021

Sinds kort kun je deze leuke denim A5-formaat notitieboeken bij Crea Laser laten personaliseren! Mooi geschenk voor je relaties of je medewerkers! Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo erop graveren of de namen van je medewerkers (altijd handig als iedereen op kantoor zijn eigen notitieboek herkent) of zoals hier met een inspirerende tekst. Er is echt heel veel mogelijk!

De notitieboeken hebben 80 bladen (80gsm) crèmekleurig lijntjespapier, een sluitelastiek, een bladwijzer en een penlus en kunnen over het algemeen snel geleverd worden. Heb je interesse in deze notitieboeken of het lasergraveren van andere artikelen (zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken of promotieartikelen)? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende maatwerkofferte.

 




E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn