Maandag 3 mei 

 Ik heb voornamelijk zakelijke klanten, maar ook particulieren kunnen bij mij terecht. De minimale bestelhoeveelheid voor particulieren is vijf (identieke) stuks. Je kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor het graveren van bedankjes voor de kraamvisite, wijnglazen voor een evenement of corsages voor een bruiloft. Er is veel mogelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.


Maandag 19 april

Met mijn lasermachine kan ik niet direct in metalen graveren, maar het is wel mogelijk om een eventuele coating te verwijderen, wat ook een leuk effect geeft. Daarnaast kan ik o.a. ongecoat rvs behandelen met een speciale spray, waardoor er na het laseren een antracietkleurige en duurzame markering ontstaat.

Nog op zoek naar een maatschappelijk verantwoord geschenk voor je relaties of personeel of heb jij een mogelijke andere toepassing? Neem dan gerust contact met mij op.

  • Yeti_lasergraveren_crealaser
  • Dopper_lasermarkere_crealaser

 

Woensdag 24 februari

Als iemand met een introverte persoonlijkheid sta ik niet zo graag in de belangstelling, maar voor degenen die mij nog niet (zo goed) kennen is het vast interessant om te weten wie het gezicht achter Crea Laser is. Ben je hier nieuwsgierig naar? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Crea Laser. Hier heb ik vandaag een bericht op geplaatst met meer info over mijzelf. Sowieso interessant om deze pagina te volgen, want binnenkort ga ik hier vaker foto's ter inspiratie op plaatsen. 

Donderdag 4 februari

De maand januari is voorbij gevlogen! Naast een paar leuke opdrachten, was ik door de lockdown vooral druk met onze kinderen. Ook onze nieuwe pup (en mijn werkplaatsmaatje) Mack vroeg veel aandacht. Alhoewel ik bovenstaande (over het algemeen ;-)) niet vervelend vond, kijk ik er erg naar uit om weer meer tijd aan mijn bedrijf te kunnen besteden. Ik heb nog veel leuke plannen om uit te werken en ben ook weer volledig beschikbaar voor opdrachten. Kan ik iets voor jou(w bedrijf) betekenen? Neem gerust contact met mij op.


Woensdag 23 december


De meeste eindejaarsorders zijn inmiddels verwerkt en de rust is hier weer een beetje wedergekeerd. Er gaan een hoop mensen mooie, gepersonaliseerde geschenken krijgen! 

De komende weken werk ik gewoon door (met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag), maar doe ik het wel wat rustiger aan omdat onze kinderen wegens de kerstvakantie en de lockdown volledig thuis zijn en we in januari een puppy verwachten. Meestal is het überhaupt niet zo druk in januari, dus het zal ws. geen grote vertragingen opleveren. Uiteraard is het vooraf altijd mogelijk om de verwachte levertijd op te vragen. 

Rest mij om jullie heel fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2021 toe te wensen!

Woensdag 16 september

Nog 100 dagen tot kerstmis... denk jij er al voorzichtig over na wat je je relaties en personeel als geschenk gaat geven?

Een gepersonaliseerd geschenk wordt altijd erg gewaardeerd! Misschien leuk om je geschenken te laten voorzien van je bedrijfslogo, een persoonlijke tekst of een afbeelding. Crea Laser helpt je hier graag bij!

Schroom niet om vroegtijdig contact met mij op te nemen, want dan heb ik gegarandeerd nog tijd voor je. Er is veel animo voor het personaliseren en ik heb maar beperkt ruimte.


Donderdag 14 mei 2020

Wist je dat Crea Laser ook professionele maatwerkborden kan maken om jouw klanten te informeren over bijvoorbeeld de RIVM-maatregelen rondom de corona-uitbraak? Heb je hier interesse in of wil je iets anders laten lasersnijden en/of -graveren (zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken of promotieartikelen)? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.


Donderdag 12 maart 2020

Op maandag 9 en dinsdag 10 maart jl. presenteerden mijn partner Maarten en ik Crea Laser op de Horecabeurs in Goes. Het was voor ons de eerste keer dat we op een beurs stonden en vonden het een hele ervaring. We hebben veel leuke mensen gesproken en het heeft ons al mooie kansen opgeleverd. Wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar!

Heb jij naar aanleiding van de beurs nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij (Ineke) op via telefoonnummer (06) 5101 6101, via e-mailadres info@crealaser.nl of via het speciale contactformulier. 


Woensdag 1 januari 2020

Met ingang van 1 januari 2020 is het btw-identificatienummer van Crea Laser aangepast naar NL001990325B41. Dit nieuwe nummer staat vanaf heden ook op mijn facturen. Het oude nummer kun je uit je administratie verwijderen.

Dinsdag 29 oktober 2019

 Sinds vandaag kun je deze leuke denim A5-formaat notitieboeken bij Crea Laser laten personaliseren! Mooi geschenk voor je relaties of je medewerkers! Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo erop graveren of de namen van je medewerkers (altijd handig als iedereen op kantoor zijn eigen notitieboek herkent) of zoals hier met een inspirerende tekst. Er is echt heel veel mogelijk!

De notitieboeken hebben 80 bladen (80gsm) crèmekleurig lijntjespapier, een sluitelastiek, een bladwijzer en een penlus en kunnen over het algemeen snel geleverd worden. Heb je interesse in deze notitieboeken of het lasergraveren van andere artikelen (zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken of promotieartikelen)? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende maatwerkofferte.

Vrijdag 4 oktober 2019

De website is gisteravond en vanochtend tijdelijk offline geweest in verband met oversluiting naar een andere webhoster (i.v.m. sluiting van de webshop). De site heeft gelijk een wat meer zakelijke uitstraling gekregen (met nog steeds een persoonlijk karakter). Ik doe alles rondom mijn bedrijf helemaal zelf, dus ik hoop dat de website volledig en duidelijk is en dat alle linkjes correct werken. Mocht je feedback willen geven, dan stel ik dat zeer op prijs! Signaleer je een taal- of schrijffout? Ook dat verneem ik graag! Je mag je input doorgeven via administratie@crealaser.nl. Alvast hartelijk bedankt voor de genomen moeite!

Dinsdag 27 augustus 2019

Volg jij Crea Laser al op Facebook en/of Instagram? Hier kun je o.a. meer informatie (en voorbeelden) vinden over het lasersnijden- en graveren van diverse materialen. Vandaag heb ik bijvoorbeeld een post geplaatst over het graveren van spiegels. Neem snel een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Maandag 1 juli 2019

Vanaf vandaag is de webshop gesloten. In de webshop stonden artikelen die ik op op voorraad had liggen voor het bezoeken van markten, maar daar ben ik helemaal mee gestopt. Vanaf heden lever ik alleen nog maar maatwerk, voornamelijk aan zakelijke klanten. Binnenkort zal de gehele website verder geactualiseerd worden. Is er nu iets niet helemaal duidelijk of heb je overige vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op.
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn