Welkom

Welkom op de website van Crea Laser! Crea Laser is een klein en veelzijdig lasersnij- en graveerbedrijf, gevestigd te Krabbendijke, Zeeland. Het wordt met veel passie en plezier door mij, Ineke van Rossum, vanuit mijn kantoor en werkplaats aan huis gerund. Wat in september 2017 meer als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. Sinds juli 2019 richt ik mij voornamelijk op de zakelijke markt. 
Lees verder

Crea Laser is in het bezit van een Epilog Mini 24. Met deze lasermachine kunnen diverse materialen kwalitatief hoogwaardig gesneden, gegraveerd en/of gemarkeerd worden, zoals bijvoorbeeld glas, hout, rvs en leer.
Lees verder 

Er is zo ontzettend veel mogelijk met de lasermachine! Denk aan het laseren van promotieartikelen, relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, bedrijfskleding en nog veel meer!

Heb jij een (mogelijke) toepassing? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan!

Let op! Crea Laser is wegens vakantie gesloten van 20 juli t/m 12 augustus 2022. Tijdens deze periode ben ik alleen beperkt bereikbaar via e-mail en WhatsApp. Opdrachten worden (op volgorde van binnenkomst) weer verwerkt vanaf maandag 15 augustus 2022. Neem tijdens mijn vakantie gerust contact op als je alvast een opdracht in wilt laten plannen of vragen hebt. Ik streef er naar om binnen één werkdag te reageren. Fijne zomer en tot snel!


Hartelijke groet,

Ineke van Rossum
Crea Laser

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn