Welkom

Welkom op de website van Crea Laser! Crea Laser is een klein en veelzijdig lasersnij- en graveerbedrijf, gevestigd te Krabbendijke, Zeeland. Het wordt met veel passie en plezier door mij, Ineke van Rossum, vanuit mijn kantoor en werkplaats aan huis gerund. Wat in september 2017 meer als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. Sinds juli 2019 richt ik mij voornamelijk op de zakelijke markt. 

Lees verder

Crea Laser is in het bezit van een Epilog Mini 24. Met deze lasermachine kunnen diverse materialen kwalitatief hoogwaardig gesneden, gegraveerd en/of gemarkeerd worden, zoals bijvoorbeeld hout, glas en rvs.
Lees verder 

Er is zo ontzettend veel mogelijk met de lasermachine! Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van logo's en teksten op promotieartikelen, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken, het uitwerken van allerlei ontwerpen (zoals bijvoorbeeld van kunstenaars of studenten) en nog zoveel meer!

Heb jij een (mogelijke) toepassing? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan! 

Let op! Crea Laser is gesloten van maandag 15 juli t/m dinsdag 6 augustus 2024. 

Hartelijke groet,

Ineke van Rossum
Crea Laser
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn