Privacyverklaring

Je privacy is voor mij, Ineke van Rossum, eigenaar van Crea Laser, erg belangrijk. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat ik mijn uiterste best doe om je gegevens zo veilig mogelijk te bewaren en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik je uit wat ik bij Crea Laser doe met informatie die ik over jou te weten kom. 

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhoud, neem dan contact met mij op. 

Afhandelen order
Wanneer je bij mij een informatieaanvraag en/of order plaatst, gebruik ik je bedrijfs- en/of persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag je bedrijfs- en/of persoonsgegevens bijvoorbeeld aan één van mijn bezorgdiensten geven om de order bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruik ik je betalingsgegevens, bedrijfsnaam, KvK-nummer, btw-(identificatie)nummer, naw-gegevens, geslacht, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres en eventueel digitale bestanden/foto’s. Deze heb ik nodig vanwege de overeenkomst die ik met je sluit. Ik bewaar deze informatie tot je aanvraag is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Voor het afhandelen van orders werk ik met partners samen, die de hierboven genoemde bedrijfs- en persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen:

  • e-Boekhouden (boekhoudpakket; verwerken facturen en betalingen)
  • Knab (bank)
  • PayPal en Tikkie (verwerken van betalingen)
  • DHL, PostNL en DPD (bezorgdiensten)
  • Dropbox (opslaan digitale bestanden en foto’s, back-up administratie)
  • Vectorpal en andere ontwerpers (o.a. omzetten logobestanden en digitaal uitwerken designs)

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je mij vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Ik doe dit op basis van je toestemming. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie en zes maanden daarna. Zo kan ik bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Volgt er een offerteaanvraag of order uit, dan bewaar ik de verstrekte gegevens zeven jaar na afronding (wettelijke bewaarplicht).

Je kunt je in de toekomst abonneren op de nieuwsbrief van Crea Laser. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over mijn producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd. 

Reclame
De meeste klanten vinden mij via mijn website, door mond-tot-mondrecIame of door posts op social media (Facebook, Instagram en LinkedIn). Daarnaast bezoek ik soms beurzen om persoonlijk in contact te komen met potentiële klanten. Ik maak momenteel geen gebruik van andere manieren om reclame te maken voor mijn diensten. 

Je kunt te allen tijde aan mij kenbaar maken dat je mijn manier van 'reclame maken' niet op prijs stelt. Ik houd hier dan direct rekening mee. Je kunt Crea Laser ook altijd ontvolgen op social media. Heb je tips voor mij hoe het beter of anders kan? Dat hoor ik dan uiteraard graag!

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je bedrijfs- en/of persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
De website van Crea Laser maakt gebruik van functionele cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar de servers van Crea Laser teruggestuurd worden.

Met behulp van een cookie kan de website van Crea Laser jou herkennen bij een nieuw bezoek. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kan dit door middel van een cookie onthouden worden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van de website kunt maken. Cookies kunnen verwijderd worden via de instellingen van je browser.

Crea Laser maakt geen gebruik van analytische en tracking cookies.

Beveiliging
De beveiliging van je bedrijfs- en persoonsgegevens is voor mij erg belangrijk. Ik zorg dat je gegevens bij mij zo goed mogelijk beveiligd zijn. De beveiliging wordt door mij en bovengenoemde partners continue in de gaten gehouden en regelmatig aangepast.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer mijn dienstverlening en/of website wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen om wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou in bezit heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Je vindt mijn contactgegevens ook onderaan deze pagina.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke bedrijfs- en persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
  • inzage in de precieze gegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde gegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder. Bij twijfel kan ik je vragen om je adequaat te identificeren. 

Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Crea Laser
Molster 13
4413 HB  KRABBENDIJKE
T: (06) 5101 6101
E: info@crealaser.nl

Krabbendijke, 1 oktober 2019




E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn