Proclaimer

Ineke van Rossum h.o.d.n. Crea Laser (Kamer van Koophandel te Middelburg: 69594805) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Fouten melden

Is er iets niet duidelijk of kom je toch iets tegen dat niet (meer) correct is of niet goed werkt, dan wordt een reactie zeer op prijs gesteld. Je kunt zelf kiezen op welke wijze je contact wilt opnemen. 

(Her)gebruik van tekst, beeld of ander materiaal

De informatie en het materiaal op de website mag je in sommige gevallen gebruiken, downloaden en/of kopiëren. Neem voor toestemming en voorwaarden altijd eerst contact op via info@crealaser.nl.

Crea Laser plaatst soms foto’s (van materialen) en citaten van derden op haar website en social media-kanalen. Crea Laser vraagt vooraf altijd toestemming aan de (direct) betrokkenen. Mocht je toch iets zien waar je, als belanghebbende, geen toestemming voor hebt gegeven, dan mag je direct contact opnemen. We zoeken dan samen naar een passende oplossing.

Links naar andere websites

Op de website van Crea Laser kan je links naar andere websites aantreffen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van de links ligt bij de makers daarvan. 

Overig

Deze proclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Laatste wijzigingsdatum: 28 mei 2020.
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn