Over Crea Laser

Crea Laser is een klein en veelzijdig lasersnij- en graveerbedrijf, gevestigd te Krabbendijke, Zeeland. Het wordt met veel passie en plezier door mij, Ineke van Rossum, vanuit mijn kantoor en werkplaats aan huis gerund. Wat in september 2017 meer als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze onderneming. Sinds juli 2019 richt ik mij voornamelijk op de zakelijke markt. Je kunt o.a. bij mij terecht voor het graveren van bijvoorbeeld logo's/teksten op promotieartikelen, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken.

Maar ook particulieren die wat grotere aantallen (vanaf 5 stuks) willen laten laseren zijn ook van harte welkom! Denk bijvoorbeeld aan het graveren van houten corsages voor een bruiloft of bedankjes voor de kraamvisite.

Er zijn zoveel toepassingen mogelijk met de lasermachine en ik probeer graag alles uit. Juist die diversiteit maakt het voor mij interessant! 

In principe werk ik alleen, maar indien nodig kan ik 'hulptroepen' inschakelen. Het is daardoor ook mogelijk om grotere orders bij mij te plaatsen. Ik krijg af en toe ook hulp van ontwerpers die mij helpen bij het maken en opschonen van ontwerpen en bestanden. Inmiddels ben ik daar zelf ook al aardig vaardig in geworden. 

Over mij

Van mij kan je enthousiasme, betrokkenheid en een flinke dosis creativiteit verwachten. Ik besteed veel zorg en aandacht aan mijn werk en doe graag een stapje extra voor mijn klanten. 

Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader bouwde prachtige houten modelbouwboten en was altijd aan het klussen en ook mijn moeder was heel creatief (net als mijn oma). Na hun te vroege overlijden heb ik mijn leven eens goed onder de loep genomen. Na vele jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, was het nu tijd om mijn creatieve kant meer te omarmen. Daarnaast zocht ik ook iets wat goed te combineren viel met de zorg voor onze twee kinderen en de drukke baan van mijn partner Maarten.

Voorheen graveerde ik hobbymatig glazen met de hand. Dit was heel leuk om te doen, maar erg arbeidsintensief. Toen ik medio 2017 zag dat dit met een lasermachine veel sneller en mooier kon, was ik gelijk geïnteresseerd. Na mij verder verdiept te hebben in de diverse machines en de overige mogelijkheden, heb ik besloten een Epilog Mini 24 te kopen en mijn eigen bedrijf op te richten. 

Ik kan inmiddels wel concluderen dat ik de juiste keuze gemaakt heb! Ik heb echt heel veel plezier in mijn werk en kom in contact met heel leuke mensen en bedrijven! 

Kijk gerust nog even verder op de website en laat het mij weten als ik iets voor je kan betekenen! 

Hartelijke groet,
Ineke van Rossum
Crea Laser
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn